Ne propustite
posebne ponude, novitete
i promotivne kupone!

Prijavite se na naš bilten i dobivajte ga istovremeno
Popust od 5% na prvu narudžbu.

Popust vrijedi za kupnju svih proizvoda iz redovne ponude.
Ne odnosi se na proizvode u posebnim ponudama i paketima.

Ispunite obrazac za preuzimanje besplatne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti

Paket Super majka

Na lageru
Pakiranje:
Količina:
127,00 €
U košaricu
imunološki sustav razvoj mozga razvoj vida srce energija
  • Jačanje imunološkog sustava.
  • Za smanjenje umora i iscrpljenosti.
  • Za više energije i lakše prevladavanje svakodnevnih izazova. 
  • Za održavanje normalnog vida i djelovanja mozga i srca.
  • Za normalan razvoj vida i mozga embrija ili djeteta.

Opis

 
Stanje mikrobioma tijekom dojenja važno je za razvoj djetetovog mikrobioma, a time i za imunološki sustav oba jer stanice imunološkog sustava potječu iz crijeva. Svaka majka može utjecati na svoje i djetetovo zdravlje brinući se o reguliranoj crijevnoj mikrobioti.

Omega 3 masne kiseline također su važne za zdravlje oba. Prema istraživanjima, unos omega 3 masnih kiselina u Europi izuzetno je nizak - a nedostatak je posebno primjetan kod žena i djece. Europska agencija za sigurnost hrane preporučuje dnevni unos od 250 mg EPA i DHK, a trudnicama i dojiljama preporučuje 100 do 200 mg dodatnog DHK. Zanimljivo je da mnoge druge (globalne, europske i američke) organizacije preporučuju 500 mg EPA i DHK dnevno za opću odraslu populaciju, a naši su preci konzumirali čak 5000 do 6000 mg EPA i DHK dnevno! Izuzetno su važni za razvoj i funkcioniranje mozga, ali služe i kao potpora funkcijama vida. Budući da početci mogu biti vrlo stresni, posebno u prvim mjesecima kada mladim majkama nedostaje sna, mogu si pomoći konzumiranjem NADH - to je vlastita tvar tijela, koja se naziva i koenzim 1. Budući da pruža ATP energiju u svakoj stanici, također povećava tjelesnu energiju. NADH također pruža više energije mozgu kako bi mogao dobro funkcionirati unatoč nedostatku sna.

Ker znajo biti začetki zelo naporni, sploh pa prvi meseci, ko mladim mamicam primanjkuje spanca, si lahko pomagajo z uživanjem NADH – gre za sicer telesu lastno snov, ki jo imenujemo tudi koencim 1. Ker ta poskrbi za nastanek ATP energije v čisto vsaki celici, poveča tudi telesno energijo. NADH zagotovi več energije tudi možganom, da lahko dobro delujejo kljub pomanjkanju spanca.

Paket SUPER MAJKA pruža bolju otpornost majke i bebe. Istodobno, pridonosi normalnom razvoju vida i mozga fetusa te održavanju normalnog mozga, srca i vida majke. Također, majci pruža više energije, što znatno olakšava prevladavanje svakodnevnih izazova majčinstva.

Paket sadržava: Multi EM ferment® 500 ml, Premium Asta O3 250 ml i NADH Original Instant Power® 30 lingvaleta.
 
 
 


Više

informacija
Multi EM ferment®

 Asta Omega 3

 NADH Original Instant Power®
 
 


Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Produkcija: MMStudio