Ne propustite
posebne ponude, novitete
i promotivne kupone!

Prijavite se na naš bilten i dobivajte ga istovremeno
Popust od 5% na prvu narudžbu.

Popust vrijedi za kupnju svih proizvoda iz redovne ponude.
Ne odnosi se na proizvode u posebnim ponudama i paketima.

Ispunite obrazac za preuzimanje besplatne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti

Terapevtske rešitve za podporo Biološki medicini.

Priča

Ideja se rodila u Švicarskoj, zemlji u kojoj je nastala moderna biološka medicina. Tu je i najveća europska klinika za holističku medicinu koja bilježi izuzetno visoke stope izlječenja za moderne kronične bolesti. Probudila se želja da se barem dio onoga što je tamo dostupno omogući širem krugu ljudi u Hrvatskoj.

Prosječni suvremeni pojedinac uhvaćen je u prekomjernom radu, isprepleten mnogim obiteljskim obvezama, u stalnoj prisutnosti takvih i drugih stresova, izložen zagađenju i raznim zračenjima, a prečesto je lišen mogućnosti zdravog obroka kojeg bi mogao pojesti u miru.

Društvo očekuje da ćemo taj tempo održavati do 70-ih ili čak duže, dok ne zaslužimo mirovinu. Stvarnost je takva da nas takvi životni uvjeti neće daleko dovesti.
 
  Danas se ozbiljne bolesti, one već poznate, kao i nove, još nedefinirane, javljaju mnogo ranije i mnogo češće nego u prošlosti. Problem je ozbiljan i krajnje je vrijeme da se svi suočimo s vlastitom odgovornošću za svoje zdravlje i kvalitetu života.

Znajući da možemo dodati djelić u mozaik rješenja za bolje i jače zdravlje, kucali smo na vrata novih tržišta puni entuzijazma i povjerenja, što nam je ljubazno otvorilo put među ljudima kojim naša rješenja pomažu do više kvalitete života.
 
 
 

Vizija


U našoj viziji djeca su zdrava, znatiželjna, puna energije i djetinjastih nestašluka. Njihovi su roditelji također sretni, puni energije i u sjajnoj formi. Bake i djedovi sporije, ljepše stare i održavaju dobro zdravlje te imaju dovoljno energije za česta lutanja s unucima kroz prostrane livade i šume. U našoj viziji svi su svjesni prijetnji suvremenoga svijeta i preuzimaju vlastitu odgovornost za
zdravlje u obliku preventive. Zdravlje je prvi preduvjet za dug i sretan život.

Svojim poslovanjem i ponudom slijedimo našu viziju.   

B2B - Poslovna suradnja

 
Suradnja s partnerima koji posluju na zdravstvenom tržištu izuzetno nam je važna. Ako biste naše proizvode željeli uvrstiti u vaš asortiman ili ste terapeut,
a zainteresirani ste da vaše terapije podržite rješenjima iz svijeta biološke medicine, bilo bi nam drago da nam se obratite.

 

Za terapeute

i prodajna mjesta


Mnogi liječnici, terapeuti, nutricionisti i zdravstveni savjetnici također preporučuju uporabu rješenja iz biološke medicine kao dio sveukupnog terapeutskog postupka, odnosno kao dodatnu podršku, budući da ona jednostavno djeluju. Podržavaju znatno brže i, prije svega, sveobuhvatnije rezultate.

Većina naših proizvoda pogodna je za prodaju u ljekarnama, specijaliziranim zdravstvenim trgovinama i organskim trgovinama u kojima se kupcima, između ostalog, nudi profesionalna podrška i savjeti.  

Ako se bavite terapeutskom aktivnošću u sklopu koje težite zdravlju i cjelovito gledate na osobu, a zanima vas kako bi vaši rezultati mogli biti dodatno podržani našim rješenjima, bilo bi nam drago da nam se obratite.

Pišite nam ili nas nazovite i rado ćemo vam predstaviti mogućnosti suradnje.

Podaci o tvrtki, kontakt

 
KONTAKT

 
+386 31 722 622
office@eubioma.si
SJEDIŠTE TVRTKE

Eubioma, Rešitve za Zdravje in Vitalnost, d.o.o.
Rovte 8
4244 Podnart
Slovenija

PDV identifikacijski broj: SI88611019
Matični broj: 7219202000

Trgovačko društvo Eubioma d.o.o. upisano je u poslovni i sudski registar kod Okružnog suda u Kranju, pod brojem 2017/3418.

Kontaktirajte nas


Poslati


 
Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Produkcija: MMStudio