Ne propustite
posebne ponude, novitete
i promotivne kupone!

Prijavite se na naš bilten i dobivajte ga istovremeno
Popust od 5% na prvu narudžbu.

Popust vrijedi za kupnju svih proizvoda iz redovne ponude.
Ne odnosi se na proizvode u posebnim ponudama i paketima.

Ispunite obrazac za preuzimanje besplatne e-knjigePridobite 5% POPUSTA ob naslednjem nakupu.
Prijavite se na e-novice in ob zaključku nakupa pridobite 5% popust ob naslednjem nakupu.

Želim se prijaviti   Ne želim se prijaviti

Immunostar, 100 kps

Na lageru
Količina:
39,90 €
U košaricu
 
Imunološki sustav antioksidansi
 
  • 3 bitne hranjive tvari za svaki dan.
  • Prirodna potpora imunološkom sustavu.
  • Štiti zdravlje tijekom razdoblja respiratornih bolesti.
  • Prilagođene doze i izvrsna apsorpcija.
  • Ekonomično pakiranje od 100 kapsula dovoljno je za 2-4 mjeseca uporabe.

Opis

 
Immunostar je kombinacija esencijalnih hranjivih sastojaka, vitamina C, vitamina D i cinka, koji su tijelu svakodnevno potrebni za optimalno funkcioniranje imunološkog sustava, no teško ih je dobiti  uobičajenom prehranom. Prednost kombinacije uglavnom je u sinergijskom djelovanju sva tri aktivna sastojka, što nudi bolju potporu imunološkom sustavu nego ako se konzumiraju pojedinačno.
Vitamin C jedna je od najprepoznatljivijih vitalnih tvari koja je neophodna za naše zdravlje i treba je unositi u tijelo u dovoljnim količinama svakodnevno prehranom. Djeluje kao snažan antioksidans u borbi protiv učinaka oksidativnog stresa izazvanog slobodnim radikalima u tijelu i izuzetno je važan za potporu optimalnom funkcioniranju imunološkog sustava. U Immunostar-u vitamin C je u obliku estera, nije kisel  i ne šteti želucu, a također se odlikuje produljenim djelovanjem u tijelu.

Vitamin D još je jedan važan vitamin za dobro funkcioniranje imunološkog sustava koji nam nije dostupan svakodnevno. Vitamin D uglavnom se dobiva redovitim izlaganjem sunčevoj svjetlosti tijekom ljeta. Tijelo ga je u stanju pohraniti, ali njegove rezerve obično počinju opadati već u jesen. Nedostatak vitamina D dovodi do oslabljenog imunološkog sustava, što se najčešće očituje u obliku problema s dišnim sustavom. Immunostar sadržava vitamin D u obliku kolikalciferola, vitamina D3 dobivenog od lanolina.

Cink je drugi najvažniji element u tragovima u tijelu koji sudjeluje u preko 300 enzimskih procesa, a također je izuzetno važan za funkcioniranje imunološkog sustava. Tijelo ga ne može  zadržati, pa ga je važno svakodnevno unositi. Starije osobe, pušači i oni koji redovito konzumiraju alkohol pate od nedostatka cinka. Vegani i vegetarijanci, tjelesno aktivne osobe i trudnice trebali bi obratiti posebnu pozornost na prikladan dnevni unos. Immunostar sadržava cink u keliranom obliku, koji osigurava visoku apsorpciju i bioraspoloživost.

Imunološki sustav naš je unutarnji liječnik koji nas može zaštititi od bilo koje bolesti, naravno ako normalno radi i svakodnevno je opskrbljen svim potrebnim hranjivim sastojcima. Sjedište imunološkog sustava nalazi se u crijevima, gdje neprestano komunicira s crijevnim mikrobiomom. Crijevni mikrobiom temelj je dobro funkcionirajućeg imunološkog sustava, a i funkcioniranje imunološkog sustava i apsorpcija hranjivih sastojaka ovise o njegovom stanju. Stoga je uravnotežen mikrobiom preduvjet za pravilno funkcioniranje imunološkog sustava.

Immunostar prikladan je i za prevenciju, jer nam daje hranjive sastojke potrebne za svakodnevno optimalno funkcioniranje imunološkog sustava, i kao prirodni dodatak klasičnom liječenju kada je bolest izražena.

Pakiranje od 100 kapsula dovoljno je za 2 do 4 mjeseca uporabe.
 
 
 
 

KakovostImmunostar sadržava certificirane vrhunske aktivne sastojke. Vitamin C u obliku estera koji ne šteti želucu i koji također karakterizira produljeno djelovanje u tijelu. Kelirani oblik cinka osigurava visoku apsorpciju i bioraspoloživost.

 
BEZ umjetnih bojila, konzervansa ili pomoćnih / tehničkih tvari. Organsko punjenje kapsula od rižine ljuske (Orzya sativa).

 
Immunostar ne sadržava gluten, soju, mlijeko, alkohol i druge alergene. Proizvod je pogodan i za vegane.
 
 
Upute za uporabu
 
Preporučeni dnevni unos: 1-2 kapsule dnevno, prije jela, s puno vode.
 
Upute za čuvanje

Čuvati u dobro zatvorenim posudama i na suhom mjestu. Zaštitite od topline i izravne sunčeve svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece!

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Važna je raznolika i uravnotežena prehrana i zdrav način života.


Upozorenja

Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti! Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu i zdrav način života. Čuvati izvan dohvata djece!

Trudnice, dojilje, djeca i adolescenti, posebno kada uzimaju druge lijekove ili kada postoje alergije na određene sastojke, prije uporabe trebaju se obratiti liječniku ili ljekarniku.

Važna je raznolika i uravnotežena prehrana i zdrav način života

 
Sastojci: aksorbil palmitat (Ester-C / vitamin C), cink kelat (100 mg odgovara 21 mg elementarnog cinka), kolekalciferol (vitamin D3 od lanolina), rižine ljuske

Prosječna hranjiva vrijednost
Sastojci V 1 kapsula % PDV*
Vitamin C 350mg 437,5 %
Vitamin D3 2.000 IE 1.000 %
Cink (kelat) 21 mg 210 %
*PDV – preporučeni unosi u EU

Neto količina: 100 kapsula

Proizvođač: Za Eubioma d.o.o. pažljivo proizvedeno u Europi.

Cink igra ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava.
Cink igra ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
Cink igra ulogu u diobi stanica.

Vitamin C pridonosi funkcioniranju živčanog sustava.
Vitamin C igra ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava.
Vitamin C igra ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
Vitamin C pomaže smanjiti umor i iscrpljenost.
Vitamin C igra ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava tijekom i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti.

Vitamin D pridonosi funkcioniranju imunološkog sustava.
Vitamin D igra ulogu u diobi stanica.


 Copyright Eubioma © 2020   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov
Produkcija: MMStudio